dilluns, 10 d’octubre del 2011

El Comitè d’empresa signant del pacte informa dels temes tractats en les reunions per aclarir aspectes de desenvolupament en l’aplicació dels acords així com de la informació necessària per als treballadors.

El 23 de setembre sol·licita a RRHH aclarir els següents aspectes:
  • com s’aplicaran les vacances de Nadal en els torns de continuïtat si només es poden gaudir els LDs i els festius recuperables abans del 31 desembre de 2011?
  • Com es pot estalviar i organitzar les vacances de Nadal en aquells serveis que, com l’Àrea quirúrgica, es repartia en 2 períodes (última de desembre i primera setmana de gener) per tal de reduir de manera natural l’activitat ?
  • Perquè si en la reunió de seguiment del ERO s’havia parlat de que la sol·licitud de Jornada Intensiva en els serveis que no hi havia mutu acord, tenien la possibilitat de fer arribar igualment la sol·licitud a RRHH per que analitzes la situació, en la nota informativa a la intranet no contempla aquesta possibilitat?.
  • En l’aplicació del complement de l’IT vam tornar a demanar a l’empresa de mantenir els criteris d’aplicació segons el nostre conveni col·lectiu en els casos de permís per maternitat, risc durant l’embaràs, accident de treball i malalties greus.
El 30 de setembre sol·licita a RRHH aclarir els següents aspectes:
  • Sol·licitem explicacions pel canvi substancial de les condicions laborals d’alguns oftalmòlegs fruit de l’ amortització de 2 places d’oftalmologia pel tancament teòric del dispensari de Larrad i que va condicionar la inclusió a l’ERO suspensiu d’un oftalmòleg i la no renovació contractual d’una altre.
  • Explicació de com es poden mantenir contractes eventuals de dia a dia per cobrir les UCIES i incloure a l’ERO suspensiu a 2 metges.
  • La confusió que esta generant la proposta que han fet de fixar 2 dies de Nadal a tothom igual i que el període per gaudir-les finalitzi a 31 de desembre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada