dilluns, 10 d’octubre del 2011

Respecte a les sol·licituds d’ aclariments fetes en l’aplicació dels acords els dies 23 i 30 de setembre, l’empresa ens ha respost:

  • Vacances de Nadal.
  • L’empresa ha considerat la nostra proposta d’ampliació del període de gaudiment de les vacances al mes de gener. En els serveis de continuïtat (a torns) podran gaudir-les fins a 31 de gener de 2012 i afegir en aquest període els festius recuperables del mes de desembre. En les serveis amb jornada de dilluns a divendres el període s’amplia fins al 8 de gener de 2012 i podran afegir en aquesta setmana els LDs i dies d’EBEP de 2011. L’empresa treu en breu un comunicat a la intranet explicant-ho.

  • Sol·licitud de Jornada Intensiva
  • el 23 de setembre RRHH treu un comunicat on no contempla la possibilitat de estudiar la sol·licitud de jornada intensiva en els serveis que no hi hagi mutu acord,

  • En l’aplicació del complement de l’IT han acceptat de mantenir els criteris d’aplicació segons el nostre conveni col·lectiu en els casos de permís per maternitat i risc durant l’embaràs.

  • Han explicat que reconeixen que les formes no havien estat acurades a l’hora d’aplicar el corresponent canvi substancial de les condicions de treball i es van comprometre a fer-ho adequadament en un futur. Clarifica que la disminució d’activitat global a oftalmologia comportava l’amortització de 2 llocs de treball independentment del l’activitat al dispensari de Larrad.

  • Explicació de com es poden mantenir contractes eventuals de dia a dia per cobrir les UCIES i incloure a l’ERO suspensiu a 2 metges del mateix servei. Ens comenten que a partir de l’1 d’octubre se’ls avisarà per fer les guàrdies/cobrir torn d’urgències en comptes dels eventuals.
 
 
 
De la mateixa manera ens diuen que a partir de aquesta data començaran a trucar i oferir als treballadors inclosos en el ERO suspensiu, per cobrir baixes o fer suplències d’altre tipus. Quedaran exempts aquells que s’han acollit a l’ERO de manera voluntària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada