dimecres, 27 de juliol del 2011

ACTA DE PREACORD ENTRE EL COMITÈ D'EMPRESA I LA DIRECCIÓ DEL PARC DE SALUT MAR

1.- Suspendre la cobertura de formació més l’import del Fons de Formació.
L’estalvi estimat per la Direcció és de 4 llocs de treball.
Temporalitat: 2011-2012.

2.- Increment en les mesures de gestió de tots els professionals.
L’estalvi estimat per la Direcció és de 5 llocs de treball.
Temporalitat: 2011-2012.

3.- Extincions conforme al criteri de voluntarietat.
L’estalvi estimat per la Direcció és de 20 llocs de treball.

4.- Estudiar la implementació de la realització de la jornada intensiva en els serveis que de mutu acord així ho acceptin, amb la possibilitat de treballar només  una tarda a la setmana.
L’estalvi estimat per la Direcció és de 6 llocs de treball.

5.- Complement  en la situació d’ incapacitat temporal (IT). Les parts acorden modificar temporalment des de la signatura de l’acord fins al 31 de desembre de 2012 el Conveni vigent en l’art. 54 Complement per incapacitat temporal (IT) i maternitat en el sentit d’allà on diu “complementar fins al límit màxim de 18 de mesos” ha de dir “fins al límit màxim en còmput anual de 90 dies”.
L’estalvi estimat per la Direcció és de 15 llocs de treball.

6.- Les parts acorden treballar 5 dies més a l’any. Per tant, la jornada en torns diürns passar a ésser 1660 h/any per a l’any 2012; i al torn de nit de 1477 h/any per l’any 2012. Respecte a l’any 2011 s’aplicarà la proporcionalitat des de la signatura de l’acord. Aquests 5 dies es pactaran de mutu acord respectant les necessitats del servei/organització.
L’estalvi estimat per la Direcció és de 37,5 llocs de treball. 
Temporalitat: 2011-2012.

7.- Les parts acorden fixar 4 dies de vacances de Nadal i 4 dies de vacances de Setmana Santa de forma discontinua dintre dels dos períodes de vacances.
L’estalvi estimat per la Direcció és de 26 llocs de treball.
Temporalitat: 2011-2012.

8.- Les parts acorden substituir l’ERO extintiu per un ERO suspensiu que autoritzi a l’empresa a suspendre un nombre de jornades de treball equivalent al nombre de jornades de treball anuals que suposen 78 llocs de treball, amb un cost mitjà de 40.000€  i en plantilla equivalent a 40 hores/setmanals i pel període que va des de la resolució administrativa fins al 31 de desembre de 2012. 
El Consorci intentarà mantenir la proporcionalitat dels grups de categories professionals afectades i presentades al començament d’aquest període de consultes.

Clàusula de garantia de l’ERO suspensiu: Els professionals afectats per aquest ERO suspensiu no podrien tornar a estar afectats en un altre ERO suspensiu o extintiu (inclòs l’acomiadament objectiu individual). En cas contrari, l’organització hauria de compensar econòmicament la prestació d’atur consumida de la persona afectada independentment de la indemnització que correspongui.

9.- Es crearà una Comissió paritària de seguiment i control dels acords assolits. L’esmentada Comissió estarà formada por un representant de cada sindicat signant d’aquest acord, i podrà ser acompanyat per un assessor

10.- Cerca de professionals voluntaris per a la reincorporació a l’ERO mitjançant un Pla de comunicació interna que la Direcció ha iniciat.

11.- La  Comissió negociadora de l’ERO  ratificarà aquest acord el proper dia 29 de juliol.


Signant la present a Barcelona, 26 de juliol de 2011





La Direcció                                                                               El Comitè d’empresa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada